Camping La Calinésie

Behoefte aan water tijdens uw campingverblijf in de Gironde? Het grote aquapark La Calinésie in Libourne heeft zwembaden voor alles en iedereen, voor inspanning of ontspanning!

Zoom op La Calinésie

 

La Calinésie in Libourne, vlak bij Bordeaux, heeft talrijke faciliteiten om ervoor te zorgen dat alle zwemmers en duikers het naar hun zin hebben. Het park omvat 4 lagunes, 4 verschillende waterzones met verschillende sferen:

  • De ontspanningslagune: deze balneoruimte heeft een bubbelbad, een muzikaal bad, een sauna en twee hamams. Vanuit het Noordse buitenzwembad, dat het hele jaar op 32 °C wordt verwarmd, hebt u vrij uitzicht over het meer van Les Dagueys.
  • De sportlagune: voor ervaren zwemmers is er in deze lagune een sportbad van 25 meter en een instructiebad voor kinderen en beginners. Er worden zelfs nationale wedstrijden georganiseerd in La Calinésie!
  • De speellagune: klein en groot zal zich vermaken in deze recreatiezone van 200 m2 met bubbelplaten, waterkanonnen, verlichte glijbaan, rivier en het ‘Île aux Délices’.
  • De zomerlagune: als u zin hebt om u echt te vermaken op vakantie, kies dan voor dit grote speelbad van 500 m2 voor ontspanning en sensatie. Deze lagune heeft een grote glijtoren met 4 glijbanen, speelzones voor kinderen, een snackbar voor de kleine trek en natuurlijk ligstoelen en parasols om uit te rusten.

 

Op het programma

 

Voor de sportievelingen biedt het park het hele jaar door verschillende cursussen aan: aquabike, aquaboxing, aquagym, trainingsstage … Zo kunt u zelfs tijdens uw vakantie in conditie blijven.

Na een flinke sportsessie kunt u zich ontspannen in de welnessruimte van La Calinésie. Professionele handen zorgen ervoor dat u hier heerlijk wegdroomt. Kies voor een volledige lichaamsbehandeling waarbij verschillende technieken uit de Chinese, Thaise, Ayurvedische en Hawaïaanse geneeskunde worden gecombineerd. Ontspanning gegarandeerd!

In La Calinésie werd bij alles aan families gedacht. Dus waag de sprong in het water en beleef een geweldige tijd hier in Libourne!

 

 

11 rue de Logrono
33500 Libourne
www.la-calinesie.fr/

1 camping gevonden

campings Gironde

×