Camping Museum van de Ardèche

Hebt u een zwak voor paleontologie? Fossielen intrigeren u? Dan moet u tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village beslist een keertje naar het Museum van de Ardèche.

Campingvakantie Museum van de Ardèche

Betekent vakantie voor u dolce far niente, sporten, zwemmen...? Bij Yelloh! Village krijgt u de kans om tijdens uw vakantie ook eens wat nieuws te ontdekken. Maar het moet wel leuk blijven, zegt u? Komt voor mekaar! In Balazuc maakt u in het Museum van de Ardèche kennis met de fascinerende wereld van de fossielen. Bereid u voor op een ongelooflijke reis doorheen 550 miljoen jaar natuurkundige geschiedenis en ontsluier samen met de hele familie de mysteries van het leven!

 

Camping Museum van de Ardèche

Het Museum van de Ardèche herbergt meer dan 600 authentieke en perfect bewaarde fossielen: haaien, pijlinktvissen, langoesten, octopussen, planten, insecten, reptielen, zoogdieren ... Te veel om op te noemen! U kunt er bovendien deelnemen aan schitterende activiteiten voor de hele familie: zoektochten en opgravingen, geleide bezoeken en archeologische wandeltochten. Kinderen en volwassenen, kenners en nieuwsgierigen... iedereen raakt hier in de ban van de mysterieuze en ongelooflijke wereld van de paleontologie!

 

La Croisette

07120 Balazuc

www.museum-ardeche.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×