Camping Parc des Dunes

In het attractiepark ‘Parc des Dunes’ vermaakt de hele familie zich opperbest. Speeltuigen voor de kinderen, sportactiviteiten, waterglijbanen... U gaat gegarandeerd met onvergetelijke herinneringen naar huis!

Campingvakantie Parc des Dunes

Ontdek tijdens uw verblijf in de Vendée het ‘Parc des Dunes’, een verbluffend attractiepark dat garant staat voor dolle pret en urenlang speelplezier. Op een bebost domein van maar liefst 4 hectare in de nabijheid van het charmante stadje Brem-sur-Mer bezorgt dit openlucht pretpark kinderen van 0 tot 99 jaar de tijd van hun leven. Ga een dagje lekker uit de bol met de hele familie en geef uw campingvakantie aan de ‘Côte de Lumière’ wat extra schwung!

 

Camping Parc des Dunes

Met een veertigtal sport- en spelattracties vervult het park moeiteloos de wensen van groot en klein. Het kleine grut wil op de draaimolen of op de wip? Geen probleem! Uw hele clan is tuk op het ballenbad? Of toch liever een springkasteel? Alles kan! Glijbanen, rodelbanen... Gewoon doen! Go-karten of minigolfen met de kids? Tuurlijk kan dat! Of helemaal loos gaan op de waterglijbanen? U zegt het maar!

 

Parc des Dunes

Rue de l'Ecours

85470 Brem-sur-Mer

www.parc-des-dunes.com

3 campings gevonden

campings Vendée

×