Camping Pointe du Raz

Ontdek de unieke kaap Pointe du Raz en laat u meeslepen door de verpletterende schoonheid van het ruige Bretagne

Campingvakantie Pointe du Raz
De met het toeristische kwaliteitslabel “Grand Site de France” bekroonde Pointe du Raz is een unieke plek waar jaarlijks bijna een miljoen bezoekers op afkomen. Tijdens uw verblijf op de camping in de buurt zit u dus op de eerste rij om de rijkdommen en onwaarschijnlijk mooie landschappen te bewonderen van de Pointe du Raz, die belangrijke Franse schrijvers als Victor Hugo of Gustave Flaubert heeft weten te inspireren.
Of u nu wel of niet sportief bent, de fraai aangelegde en beveiligde wandelpaden die u over de heidevelden langs de rand van steile rotswanden naar de Pointe du Raz voeren, zult u ongetwijfeld schitterend vinden. De bijna 70 meter hoge Pointe du Raz torent trots boven de oceaan uit. Met zijn steile kliffen en de enorme kracht van de zeestromingen, al aangeduid door het woord ‘raz’ dat bijzonder krachtige zeestroming door een nauwe passage betekent, biedt de tegenover de woeste Raz de Sein gelegen Pointe du Raz een geweldig spektakel. Geniet hier van het werkelijk schitterende uitzicht met in de verte het Île de Sein, de vierkante vuurtoren van de Vieille en de vuurtoren van Tévennec. Naast de steile kliffen van dit ruige stukje Bretagne is er op de Pointe du Raz ook genoeg fauna en flora te bewonderen.

 

Camping Pointe du Raz
Voor degenen die liever surfen dan wandelen, is de tussen de Pointe du Raz en de Pointe du Van gelegen baai van Les Trépassés met zijn lange ongerepte strand een ideale locatie.
En mocht u trek krijgen, maakt u zich dan geen zorgen, in de buurt van de Pointe du Raz bevinden zich diverse winkeltjes en restaurants.

 

Pointe du Raz
29770 Plogoff

www.pointeduraz.com

2 campings gevonden

campings Finistère

×