Camping Het regionaal park van de Haut-Languedoc

Kom en ontdek dit buitengewone natuurpark in het hart van een uitzonderlijke streek. U maakt er kennis met een gevarieerde natuur, sterke tradities, een authentieke terroir... Wat kan een mens nog meer wensen?

Het Natuurpark van de Haut-Languedoc is gelegen tussen de Middellandse Zee en de eerste uitlopers van het Centraal Massief, tussen berg en wijngaard, en is meer dan de moeite waard! Op meer dan 306 000 hectare ontdekt u een prachtige natuur die zich in volle glorie laat zien...  Te voet of met de fiets, al hengelend of al zwemmend: er zijn zo veel manieren om dit contrastrijke gebied te ontdekken!

 

Een bezoek brengen aan het Regionaal Natuurpark van de Haut Languedoc is ook kennismaken met de ware ziel van deze regio, zijn cultuur en zijn tradities. Bezoek de talrijke musea en kruip in de huid van een  landbouwer van weleer, ontdek hoe honing wordt geproduceerd, treed in de voetsporen van de prehistorische mensen... Er is keuze genoeg! Maar vergeet zeker ook niet om wat heerlijke streekproducten in te slaan...

 

 

34220 Saint-Pons-de-Thomières

www.parc-haut-languedoc.fr

2 campings gevonden

campings Hérault

×