Camping Theater-Museum Dalí

Het Theater-Museum Dalí, dat door Salvador Dalí zelf werd geconcipieerd, heet u welkom in een buitenissig universum. Schilderijen, sculpturen, gravures en ander werk van de meester maken van uw bezoek een buitengewone ervaring.

Campingvakantie Theater-Museum Dalí

Het Theater-Museum Dalí dat in de jaren 60 werd opgericht, biedt de bezoeker een inkijk in het unieke universum van de kunstschilder Salvador Dalí. Het museum is een kunstwerk op zich en wordt wel eens het ‘grootste surrealistische object ter wereld’ genoemd wegens de talloze details die in het gebouw verwerkt zijn. Er is werkelijk aan alles gedacht om er een uitzonderlijk museum van te maken. Wacht dus niet langer en laat u verrassen door deze grandioze plek!

 

Camping Theater-Museum Dalí

Zodra u het museum binnenwandelt, wordt u overdonderd door het talent van de artiest. Meer dan 1.500 stukken krijgt u te zien, waaronder enkele uit zijn persoonlijke collectie. Neem een kijkje in de Mae West-zaal en het ‘Palau del Vent’ (paleis van de wind), en laat u bij de neus nemen door ongelooflijke illusies. Elke ruimte is een heuse reis door de excentrieke wereld van Dalí. Kies tijdens uw campingvakantie voor een origineel en surrealistisch uitje, en breng een bezoek aan het Theater-Museum Dalí.

 

Plaça Gala i Salvador Dalí, 5,

17600 Figueres, Girona, Spanje

www.salvador-dali.org

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×