Camping Val d’Azun

Geniet wandelend in de Val d’Azun van mooie landschappen en beschermde natuur! Leef op het ritme van de seizoenen in het hart van de Pyrenese bergen.

Campingvakantie Val d’Azun

In de winter vormt de Val d’Azun een uitzonderlijk mooi natuurlijk decor voor een groot aantal activiteiten. Ontdek 'l'espace Nordique', het familievriendelijke wintersportgebied en beleef er mooie momenten in de vrije natuur. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sleeën en alpineskiën… al deze sporten kunt u hier beoefenen. Voor kinderen is er het Nordic Park, een sneeuwparadijs voor kleine fans van glijsporten, sleeën en skiën.

 

Camping Val d’Azun

’s Zomers ontdekt u tijdens uw wandelingen andere landschappen. De Val d’Azun, een van de zeven valleien van de Lavedan, is een paradijs voor liefhebbers van buitensport en natuur. Over speciaal voor gepassioneerde moutainbikers aangelegde paden kunt u de Val d’Azun vanuit een andere invalshoek bekijken.

Wilt u het natuurgebied op een originele manier verkennen? Ga dan schermvliegen: de Val d’Azun is de ideale plek voor deze activiteit.

 

 

Parc national des Pyrénées, Route Soulor, 65400 Arrens-Marsous

www.valdazun.com

2 campings gevonden

campings Hautes-Pyrénées

×