Camping Het Viaduct van Millau

Kom u vergapen aan het schitterende Viaduct van Millau over de Tarnvallei. Verrassend, imponerend, spectaculair, duizelingwekkend hoog… Deze brug breekt alle records!

Vanaf het speciaal aangelegde uitkijkpunt, vanaf de weg die eroverheen loopt of vanaf een van de wandelpaden, er zijn allerlei manieren om het Viaduct van Millau te ontdekken.

 

U zult beslist onder de indruk zijn van dit kunstwerk dat de twee oevers van de Tarnvallei met elkaar verbindt. De elegante en naar de hemel reikende vormen zullen u niet onberoerd laten! Geen twijfel mogelijk: u kijkt hier naar de hoogste brug ter wereld. Met een hoogte van 343 meter is het bouwwerk zelfs hoger dan de Eiffeltoren!

 

Op het meer dan twee kilometer lange viaduct kunt u vanuit uw auto de unieke natuur van de Gorges du Tarn bewonderen. U kunt natuurlijk ook een pauze inlassen op de stopplaats van het Viaduct, bij een oude boerderij in de stijl van de Causses: er is een uitzichtpunt aangelegd, naast een expositieruimte en een eetgelegenheid waar u de specialiteiten van de streek kunt proeven. 

 

 

Viaduc Espace Info, lieu-dit « Les Cazalous »
RD 992 – Creissels
12100 Millau

www.leviaducdemillau.com

1 camping gevonden

campings Aveyron

×