Dienstenaanbod op camping Aluna Vacances

Geniet van een zorgeloze campingvakantie in de Ardèche dankzij het dienstenaanbod van camping Aluna Vacances. Maak gebruik van alle faciliteiten vlak bij uw huuraccommodatie en bespaar een heleboel tijd. Zo geniet u meer van uw vakantie en van uw familie of vrienden!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Aanbieding halfpension
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bibliotheek 2km
  Wisselkantoor 3km
  Kapper 3km
  Discotheek 15km
  Geldautomaat 3km
  Kruidenier / Supermarkt 3km
  Toeristische informatie 2km
  Verhuur koelkast 5km
  Verhuur van fietsen 3km

  Een receptieteam dat tijdens de hele vakantie paraat staat

  Zodra u aankomt op camping Aluna Vacances staat het team van de receptie klaar om u te helpen. Hebt u een vraag over de camping, de diensten of uw accommodatie? Wilt u informatie over de regio of de toeristische bezienswaardigheden? Bij de receptie treft u altijd iemand die het antwoord weet.

  Bovendien kunt u bij de receptie terecht voor de postdienst, zodat u in contact blijft met vrienden of familie!

  Diensten en winkels overal in het vakantiedorp

  Omdat we willen dat uw verblijf op wieltjes loopt, stopt ons dienstenaanbod niet bij de receptie. Bespaar tijd en maak het uzelf makkelijk door gebruik te maken van de nodige faciliteiten tijdens uw campingvakantie in de Ardèche.

  Wilt u inkopen doen, dan kunt u terecht in de kruidenierszaak op de camping waar u streekproducten en strandartikelen vindt, maar ook ter plaatse gebakken brood en luxe broodjes. Handig als u met uw familie op uw terras wilt ontbijten! Tijdens uw campingvakantie in Ruoms kunt u bovendien gebruikmaken van de wasruimte met geconnecteerde wasmachines en droogtrommels.

  Bar, ijssalon of restaurant: waar hebt u zin in?

  Hebt u zin in een etentje, een aperitief of gewoon een ijsje? In het Yelloh! Village Aluna Vacances komt u sowieso aan uw trekken. Tegenover het zwembad vindt u een bar, een restaurant, een snackbar en een ijssalon. U geniet er van een lekkere cocktail op het overdekte terras waar de gasten klinken op de vakantie. Na een zwempartij of een activiteit kunt u ook in het ijssalon terecht voor een zoete zonde. Heerlijk verfrissend!

  Bent u tot slot op zoek naar een restaurant in Ruoms? Net naast uw accommodatie is er een! Het restaurant van de camping serveert typische gerechten uit de Ardèche, vlees- en visgerechten van goede kwaliteit, maaltijdsalades en pizza. En wat dacht u van een heerlijk bordje kaas en/of een verrukkelijk dessert tot besluit van dit zalige moment?

  Bij de snackbar kunt u ook terecht voor afhaalgerechten.

  ×