Het zwemparadijs op camping Aluna Vacances

Bij een camping in de Ardèche hoort natuurlijk waterpret! In het Yelloh! Village Aluna Vacances, een 5-sterrencamping in Ruoms, geniet u zowel van het aquapark met zijn familiale sfeer als van de sublieme Gorges de l’Ardèche!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Meer dan 1.000 m² onvervalste waterpret

  Op camping Aluna Vacances geniet u het hele seizoen lang van de waterpret. Bij elk weer kunt u namelijk terecht in het aquapark.

  Het aquapark is in diverse zones onderverdeeld, zodat u sowieso uw gading vindt. Een overdekt en verwarmd zwembad, een zwem- en relaxatiebad, watervallen, een zwembad voor de animatie, een spazone … Er is voor elk wat wils! Tijdens uw vakantie in de Ardèche kunt u volop plezier maken, relaxen en verkoeling vinden.

  Ook een relaxatiezone met ligbedden staat ter beschikking voor wie zin heeft om te zonnebaden.

  Dolle pret dankzij de glijbanen en peuterbaden

  Ook onze jongste vakantiegangers kunnen zich volop uitleven. Aan alles is gedacht! Glijbanen van wel 5 meter hoog met vier banen en een draaikolkglijbaan bezorgen hen de ultieme kick, net als de waterspeeltuinen trouwens. De allerkleinsten tot slot genieten in alle veiligheid van de waterpret in een peuterbad met waterspelletjes en een waterval.

  Camping vlak bij de Gorges de l’Ardèche

  Camping Aluna Vacances bevindt zich in Ruoms, op enkele kilometers van de rivier de Ardèche. U kunt er te voet, op de fiets of met de auto naartoe: het dichtstbijzijnde strand ligt slechts 3 kilometer verderop.

  In de omgeving vindt u trouwens nog meer leuke zwemplekken in een buitengewoon kader dat uitnodigt tot een duik in het water. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Vallon-Pont-d’Arc, de parel van de Gorges de l’Ardèche. Ook bij de andere rivieren – de Ibie, de Beaume en de Chassezac – vindt u ongelooflijke zwemplekken te midden van de natuur.

  De perfecte ligging om afwisselend in het aquapark en bij de rivier te genieten van het water!

  ×