Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Domaine Sainte Cécile

Verwen uzelf met een vakantie op maat in de Hérault. Het kroost vermaakt zich opperbest in de Kids Club en de Juniors Club, en de hele familie leeft zich uit op het multisportterrein en geniet van de watersporten in de buurt van de camping. Het Yelloh! Village Domaine Sainte Cécile belooft u een vakantie boordevol avontuur waar u heerlijke herinneringen aan overhoudt! 

  Onze kinderclubs

  Als u kiest voor het Yelloh! Village Domaine Sainte Cécile, beleeft u met uw hele familie fantastische momenten. Want op deze camping ligt de focus expliciet op kinderen en families. Door de animatieclubs en de op kinderen afgestemde voorzieningen is hier voor groot én klein van alles te doen en te beleven! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Voor de jongste kinderen is er de Kids club Wallaby. Met een programma boordevol spelletjes en activiteiten!

   • Schattenjacht
   • Knutselworkshops en kunstzinnige activiteiten
   • Verkleedpartijen
   • Gezelschapsspellen
   • Shows voorbereiden 
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Tijdens uw vakantie aan de Middellandse Zee beleven uw kinderen veel plezier aan de activiteiten in de Juniors club.

   • Knutselworkshops en creatieve activiteiten
   • Buitenspellen
   • Zang en dans
   • Shows voorbereiden

  Video Kinderen en Tieners

  Onze activiteiten

  Zon, buitenlucht, schitterende natuur… Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een intense vakantiebeleving, een vakantie vol sport en activiteiten… Kom en ontdek alles wat de camping voor u in petto heeft voor een verblijf dat u niet snel zult vergeten… 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Avonturenpark
  Collectieve sporten
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 49km
  Canyoning / rafting 47km
  Casino 15km
  Kitesurflessen 800m
  Windsurflessen 1km
  Stand up paddle-lessen 800m
  Surflessen 800m
  Zeillessen 1.2km
  Pretpark 2km
  Vissen 50m
  Duik 15km
  Via ferrata 85km
  Ruitercentrum 1.5km
  Watersportclub 10km
  Golf 12km
  Minigolf 1km
  Bioscoopzaal 9km
  Skatepark 3km

  Activiteiten voor de hele familie

  Om mooie momenten met de familie te delen, is samen van een actieve vakantie genieten de beste formule! Camping Domaine Sainte Cécile heeft in dat opzicht veel te bieden: een tennisbaan, een multisportterrein, tafeltennistafels, jeu de boule-banen en een fitnessparcours, alles kunt u gebruiken... Gedurende het hele seizoen zien we de grootste sportievelingen graag bij een van onze aquafunlessen!

  De Middellandse Zee is zo dichtbij…

  Wat zou een vakantie aan de Middellandse Zee zijn zonder het zalige nietsdoen, zandkastelen, een dagje vissen of watersportactiviteiten? Op 500 m van de camping ligt een mooi strand op u te wachten. U loopt er met de hele familie zo naartoe voor uren zon en strandplezier!

  Een authentieke omgeving

  Langs de ingang van de camping loopt een groot aantal fietspaden. Trek er met de hele familie op uit en verken deze mooie streek. De Middellandse Zee, de wijngaarden en het Canal du Midi… er valt van alles te ontdekken!

  De avonden op de camping

  De animatieteams van de camping weten precies wat ze moeten doen om u gezellige, feestelijke avonden te bezorgen! Ontdek het ‘Buena Vida’. Hier proost u en deelt u een moment met vrienden of familie in een echte circussfeer. Laat u meeslepen en ga op in het feest. Haal ter plekke iets te eten bij de Food Caravan: een hamburger, taco’s, popcorn … en dans op het ritme van een muziekgroep onder de circustent. Doe mee aan onze grote petanquewedstrijd en probeer de hoofdprijs te winnen. Kortom … maak veel plezier en geniet van het feest! (een tot twee keer per week, tijden en informatie ter plaatse.)

   

  Maar dat is niet alles! Sluit twee keer per week aan bij onze themadiners: paella, mosselen met friet, parrillada van vis … En geniet daarna van de avondanimatie: shows, muziek, concert, karaoke en heel veel meer.

  Video Sport en Activiteiten

  ×