Zwembad en waterpark in camping Domaine Sainte Cécile

Wat is er heerlijker dan met de hele familie lekker splashen in het aquapark van de camping? Voor even een kleine duik voor de siësta of een roetsjpartij met uw kinderen… U vindt er hoe dan ook alles wat u nodig hebt om onvergetelijke momenten te beleven: waterglijbanen, waterspeeltuin… 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Vakantie vol relaxmomenten

  Voor wie liever ligt te bruinen, van de mediterrane zon geniet of lekker wil ontspannen, zijn er een solariumstrand ! Maar u kunt ook een paar baantjes in het verwarmde zwembad trekken… Want daar is vakantie ook voor bedoeld : genieten van het moment!

  Ruim baan om te roetsjen!

   In het aquapark van de camping zult u ook veel lol beleven aan de pentagliss met 3 banen en een duizelingwekkende, 40 meter lange spacegliss. Uw kinderen kunnen hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes uitdagen voor glijpartijen tot in het zwembad. Waterpret gegarandeerd!

  Informatie glijba(a)n(en): de glijbanen zijn toegankelijk vanaf 6 jaar.

  Een waterspeeltuin voor de kleintjes

  In deze heuse watertuin kunnen kinderen veilig spelen! Waterfonteinen, watervallen en waterspelletjes bezorgen hun geweldige momenten! En u beleeft deze momenten bij het peuterbad natuurlijk graag met hen mee!

  Een mediterraan strand op 500 m afstand

  Pak uw badhanddoek en uw zonnecrème, wandel 500 m langs de oever van de Libron richting zee en voilà: een mooi wit zandstrand ligt aan uw voeten! U kunt er verder bruinen, zandkastelen bouwen met uw kinderen, of zwemmen in het blauwe water van de Middellandse Zee! U bent van harte welkom bij Beach Club Farret, een watersportcentrum met een enorm aanbod aan watersportactiviteiten: surfen, catamaranzeilen, waterfietsen, suppen, kajakvaren en nog veel meer.

  Video zwemparadijs

  ×