Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine Sainte Cécile Vias Plage , Hérault

« Een gezellige familiecamping met een mediterrane sfeer, op 500 m van het strand »

8.3 10 382 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Domaine Sainte Cécile

Wat is er heerlijker dan met de hele familie lekker splashen in het aquapark van de camping? Voor even een kleine duik voor de siësta of een roetsjpartij met uw kinderen… U vindt er hoe dan ook alles wat u nodig hebt om onvergetelijke momenten te beleven: waterglijbanen, waterspeeltuin… 

Video zwemparadijs

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een waterspeeltuin voor de kleintjes

In deze heuse watertuin kunnen kinderen veilig spelen! Waterfonteinen, watervallen en waterspelletjes bezorgen hun geweldige momenten! En u beleeft deze momenten bij het peuterbad natuurlijk graag met hen mee!

Ruim baan om te roetsjen!

In het aquapark van de camping zult u ook veel lol beleven aan de driebaans waterglijbaan. Uw kinderen kunnen hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes uitdagen voor glijpartijen tot in het zwembad. Waterpret gegarandeerd!

 

Informatie glijba(a)n(en): de glijbanen zijn toegankelijk vanaf 6 jaar.

Vakantie vol relaxmomenten

Voor wie liever ligt te bruinen, van de mediterrane zon geniet of lekker wil ontspannen, zijn er een solariumstrand en een bubbelbad! Maar u kunt ook een paar baantjes in het verwarmde zwembad trekken… Want daar is vakantie ook voor bedoeld : genieten van het moment!

Een mediterraan strand op 500 m afstand

Pak uw badhanddoek en uw zonnecrème, wandel 500 m langs de oever van de Libron richting zee en voilà: een mooi wit zandstrand ligt aan uw voeten! U kunt er verder bruinen, zandkastelen bouwen met uw kinderen, of zwemmen in het blauwe water van de Middellandse Zee! U bent van harte welkom bij Beach Club Farret, een watersportcentrum met een enorm aanbod aan watersportactiviteiten: surfen, catamaranzeilen, waterfietsen, suppen, kajakvaren en nog veel meer.

×