De diensten van de camping Ilbarritz

Camping Ilbarritz heeft aan alles gedacht om uw verblijf op de camping te veraangenamen: kleine supermarkt, bar, snackbar, restaurant, wifiverbinding. Profiteer ook van de talrijke aanbiedingen van onze lokale partners voor sport- en/of wellnessactiviteiten.

  Receptiemedewerkers die steeds voor u klaarstaan

  Vanaf uw aankomst in Baskenland tot uw vertrek: altijd staat het team van de receptie paraat om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u wat weten over uw accommodatie, over de verschillende diensten of over het leven in het dorp? Bij de receptie krijgt u een antwoord op al uw vragen! Vindt u bovendien een infodesk met alle toeristische informatie om uw uitstapjes voor te bereiden. 

  Uitgebreid dienstenaanbod

  Naast de receptie heeft deze camping in Baskenland ook een uitgebreid dienstenaanbod. Verspreid over het hele domein vindt u een bar, een snackbar, een wasruimte, wifi ... Het kwaliteitsaanbod van een echte 4-sterrencamping dus! Maar dat is nog niet alles: zo kunt u voor uw ontbijt of lunch ter plaatse dagvers brood of zoete broodjes kopen.

  Iets helemaal anders dan: de conciërgedienst. Een strijkijzer lenen, een barbecuestel, een fiets of materiaal voor de baby huren, of post ontvangen: tijdens uw verblijf aan de Baskische kust maken we u het leven makkelijk. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bakker
  Kapper
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Surfboard huren
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Aanbieding halfpension
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 2.5km
  Discotheek 2km
  Geldautomaat 900m

  Een minisupermarkt voor al uw aankopen

  In het Yelloh! Village Ilbarritz kunt u gewoon ter plaatse uw inkopen doen. Minisupermarkt VIVAL heet u elke dag welkom met zijn aanbod van verse producten, strandartikelen, souvenirs en zelfs streekproducten.

  In juli en augustus kunt u ook voor kranten en tijdschriften terecht in de minisupermarkt.

  Restaurant

  • Ons restaurant nodigt je uit om te proeven van de Baskische specialiteiten op basis van al onze heerlijke lokale producten (elke avond geopend in het hoogseizoen (7 dagen per week) en 5 dagen per week in het laagseizoen)*.
  • Onze Snack biedt broodjes en pizza's.
  • Onze bar is alle dagen geopend: u kunt er terecht voor ontbijt, ijsjes, crêpes, cocktails en aperitiefjes…

  *Het restaurant zal bij uitzondering gesloten zijn in oktober 2022

  Winkels op de camping

  Het Yelloh! Village Ilbarritz wil meer bieden dan de gewone dienstverlening van een camping aan de Baskische kust en telt daarom ook enkele andere winkels. Zo kunt u hier een surfplank, bodyboards, fietsen en elektrische fietsen huren, maar evengoed een barbecuestel. Afspraak in de Marty Surf Shop!

  Zin in een schoonheidskuur? Op dan naar Loceantal, een schoonheids- en wellnesscentrum dat een brede waaier aan verzorgingen aanbiedt. Ideaal wanneer u toe bent aan een moment voor uzelf! Zit uw haar niet lekker, dan moet u in kapsalon O’k-Ré zijn: zo kunt u uw haren laten knippen, gewoon op uw vakantiebestemming.

  ×