Zwembad en waterpark in camping La Plage

Het Yelloh! Village La Plage ligt pal aan zee, aan een van de mooiste stranden van de zuidelijke Finistère. Andere stranden in de buurt bieden een grote keuze aan verschillende panorama’s: de golven in Pors Carn, de rotsen in Kérity... In de zwembaden van de camping heeft u volop keuze: waterglijbanen, peuterbad, overdekt zwembad, zonneterras… 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een overdekt zwembad, verwarmd tot 27°C en met glijbanen

  Kom volop genieten van het water! Geniet van de waterglijbanen in het zwemparadijs! Hier staan de hele familie meer dan 11 m glijplezier en lachsalvo’s te wachten! Vanaf de opening van de camping kunnen klein en groot zich uitleven in het overdekte en tot 27°C verwarmde zwembad. Kom je opfrissen in de tropische rivier met banden en in de bubbelbaden. Baby's en jonge kinderen kunnen terecht in het enorme peuterbad met waterstralen en magische paddenstoel.

  Informatie glijbanen: hoogte: 11 m. Kinderen tot 10 jaar moeten door een volwassene worden begeleid.

   

  Een camping met rechtstreekse toegang tot het strand van Le Steir

  Kom genieten van de Atlantische Oceaan! Op 50 meter van het prachtige wit fijnzandstrand. Talloze watersportactiviteiten staan u hier ter beschikking: surfen, peddelsurfen, kajakken, windsurfen, catamaran, Optimist zeilen... Maar vanaf hier kunt ook te voet, met de fiets of met de auto naar de andere stranden van Penmarch. Na een paar flinke trappen op uw fiets staat u al bij het mooie strand van Kérity dat ook heel geschikt is voor voetvissen, net als het beschermde strand aan de voet van de vuurtoren van Eckmühl, dat van La Joie, vlak bij de beroemde kapel. En ten slotte het legendarische strand van Pors Carn en zijn geweldige golven. 

  Video Zwemparadijs

  ×