Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Chaponnet Brem-sur-Mer, Vendée

« Een familiecamping tussen zee, bos en moeras op 1,3 kilometer van de mooiste stranden van de Vendée! »

8.0 10 814 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Le Chaponnet

De prachtige stranden van de Vendée bevinden zich op slechts 1,3 kilometer, er is een aquapark met overdekt verwarmd bad en peuterbad, buiten bevinden zich 6 waterglijbanen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en een verwarmd zwembad… U vindt hier alles om volop te genieten van zwemplezier!

Informatie glijbaan/glijbanen: Lengte/leeftijd: minimaal 1.20 m of 10 jaar en ouder

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Massagebanken met Bubbels
Hamam
Jacuzzi®
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Sauna
Glijbanen

Een aquapark van 2600 m²

Ontdek het aquapark van de camping tijdens uw volgende vakantie in de Vendée. Geniet van het overdekte verwarmde zwembad met watervallen en bubbelbaden en ook van het ludieke peuterbad met een glijbaantje voor de allerkleinsten. Buiten vindt u een verwarmd baantjesbad van 200 m². Dat is perfect om enkele lengtes te zwemmen vooraleer te genieten op het zonneterras. Uw kinderen zullen ten slotte de waterglijbanen en de waterspeeltuin geweldig vinden.

Bermuda’s en zwemshorts zijn niet toegestaan.

Een waterspeeltuin voor de allerkleinsten

De allerkleinsten kunnen in alle veiligheid zwemmen in de ludieke waterzone die speciaal voor hen ontworpen is. Er zijn veel waterspellen: waterstralen in alle kleuren van de regenboog, een fontein, een boom met emmertjes water om lekker rustig te spelen en te spetteren… Er is zelfs een waterbel! Genoeg om met de hele familie van zwemplezier te genieten… 

Genieten van glijplezier!

Geniet optimaal van spanning en sensatie op de waterglijbanen van de camping! Het is lachen en gieren geblazen… Met 4 waterglijbanen waaronder “Space Hole” zullen uw kinderen een buitengewone ervaring opdoen! 

Minimum Lengte: 1.20m

Wellness

Op de camping wordt ook aan uw welzijn gedacht! In het Yelloh! Village Le Chaponnet vindt u een perfecte plek om te genieten van momenten van ontspanning en rust, om weer op adem te komen. Hamam, sauna, hydromassage… De keuze is aan u!

De Atlantische stranden

Met de uitgestrekte fijnzandstranden, de ruige charme en de woeste golven zal de kust van de Vendée u zeker bekoren! Deze stranden bevinden zich op slechts 1,3 kilometer van camping Le Chaponnet en zijn zacht glooiend, ideaal dus voor de allerkleinsten, maar ook voor de sportievelingen of voor hen die gewoon willen genieten van de zon aan de Côte de Lumière. Een gratis pendelbus brengt u in het hoogseizoen zelfs tot aan de plage des Dunes!

×