Zwembad en waterpark in camping Le Chaponnet

De prachtige stranden van de Vendée bevinden zich op slechts 1,3 kilometer, er is een aquapark met overdekt verwarmd bad en peuterbad, buiten bevinden zich 6 waterglijbanen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en een verwarmd zwembad… U vindt hier alles om volop te genieten van zwemplezier!

Informatie glijbaan/glijbanen: Lengte/leeftijd: minimaal 1.20 m of 10 jaar en ouder

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Hamam
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Sauna
  Glijbanen

  Een aquapark van 2600 m²

  Ontdek het aquapark van de camping tijdens uw volgende vakantie in de Vendée. Geniet van het overdekte verwarmde zwembad met watervallen en bubbelbaden en ook van het ludieke peuterbad met een glijbaantje voor de allerkleinsten. Buiten vindt u een verwarmd baantjesbad van 200 m². Dat is perfect om enkele lengtes te zwemmen vooraleer te genieten op het zonneterras. Uw kinderen zullen ten slotte de waterglijbanen en de waterspeeltuin geweldig vinden.

  Bermuda’s en zwemshorts zijn niet toegestaan.

  Een waterspeeltuin voor de allerkleinsten

  De allerkleinsten kunnen in alle veiligheid zwemmen in de ludieke waterzone die speciaal voor hen ontworpen is. Er zijn veel waterspellen: waterstralen in alle kleuren van de regenboog, een fontein, een boom met emmertjes water om lekker rustig te spelen en te spetteren… Er is zelfs een waterbel! Genoeg om met de hele familie van zwemplezier te genieten… 

  Genieten van glijplezier!

  Geniet optimaal van spanning en sensatie op de waterglijbanen van de camping! Het is lachen en gieren geblazen… Met 6 waterglijbanen waaronder “Space Hole” zullen uw kinderen een buitengewone ervaring opdoen! 

  Informatie glijba(a)n(en): vanaf 10 jaar of kind groter dan 1.20 m

  Wellness

  Op de camping wordt ook aan uw welzijn gedacht! In het Yelloh! Village Le Chaponnet vindt u een perfecte plek om te genieten van momenten van ontspanning en rust, om weer op adem te komen. Hamam, sauna, hydromassage… De keuze is aan u!

  De Atlantische stranden

  Met de uitgestrekte fijnzandstranden, de ruige charme en de woeste golven zal de kust van de Vendée u zeker bekoren! Deze stranden bevinden zich op slechts 1,3 kilometer van camping Le Chaponnet en zijn zacht glooiend, ideaal dus voor de allerkleinsten, maar ook voor de sportievelingen of voor hen die gewoon willen genieten van de zon aan de Côte de Lumière. Een gratis pendelbus brengt u in het hoogseizoen zelfs tot aan de plage des Dunes!

  ×