Camping Le Chaponnet

Brem-sur-Mer, Vendée

« Een familiecamping tussen zee, bos en moeras op 1,3 kilometer van de mooiste stranden van de Vendée! »

8.2 10 597 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Chaponnet

Op naar de Vendée voor uw volgende verblijf! Camping Le Chaponnet ligt pal naast de beroemde stad Les Sables-d’Olonne en de stranden van de Atlantische Oceaan en zal aan uw vakantie een vleugje authenticiteit geven. Op slechts 1,3 kilometer van de prachtige stranden van de Vendée is deze camping buitengewoon gunstig gelegen, midden in de natuur van de kuststreek van de Vendée en in de schaduw van dennenbomen. Het wonder van de oceaan en het land komen hier prachtig samen! Genoeg redenen om deze regio op een andere manier te verkennen, met uw familie, uw geliefde of uw dierbaren…

 

Met de ruime keuze aan activiteiten en ontdekkingen, pal naast het Yelloh! Village Le Chaponnet, kunt u er zeker van zijn dat u een vakantie zult beleven die helemaal aan uw wensen voldoet! Actief of ontspannen, sportief of rustig…Alles is mogelijk! 

Daar word je blij van

 • Een aquapark met overdekte en verwarmde ruimte, glijbanen en waterspeeltuin
 • De stranden van de Vendée op 1.300 m van de camping met gratis parkeergelegenheid en gratis shuttle in het hoogseizoen
 • Bar/restaurant ‘Le Boem’ met familiale keuken heet u welkom in een gezellige sfeer
 • Een ruime keuze aan activiteiten in de vrije natuur in de directe omgeving van de camping
 • Een ideale locatie om de Vendée te ontdekken met een groot aantal fietspaden met vertrek vanaf de camping
Open van 07/05/2021 tot 06/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 51 90 55 56

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Yelloh! Village Le Chaponnet op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

De prachtige stranden van de Vendée bevinden zich op slechts 1,3 kilometer, er is een aquapark met overdekt verwarmd bad en peuterbad, buiten bevinden zich 6 waterglijbanen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en een verwarmd zwembad… U vindt hier alles om volop te genieten van zwemplezier!

Informatie glijbaan/glijbanen: Lengte/leeftijd: minimaal 1.20 m of 10 jaar en ouder

Kinderen en tieners

Meer weten?

Artistieke activiteiten, sport, nieuwe dingen leren en ontdekkingen doen, grote spellen… Iedereen komt aan zijn trekken ongeacht zijn leeftijd! Camping Le Chaponnet biedt uw kinderen een ruime keuze aan activiteiten en animaties. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Er zijn zoveel verschillende manieren om de Vendée te verkennen! Camping Le Chaponnet biedt u een ruime keuze aan sport en activiteiten zodat u uw vakantie op een unieke manier kunt beleven… Er is voor ieder wat wils! 

Diensten

Meer weten?

Tijdens uw campingvakantie hoeft u zich nergens druk over te maken: de camping biedt u een ruime keuze aan diensten om uw verblijf aangenaam te laten verlopen. Vanaf het moment van aankomst tot uw vertrek vindt u alles wat u maar nodig heeft! 

In de omgeving

Meer weten?

Steden bezoeken, de omgeving verkennen, zwemmen… Er is zoveel te doen tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Chaponnet. Ontdek alle activiteiten! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×