Het zwemparadijs op camping Le Jard

Tijdens uw vakantie op camping Le Jard draait alles rond relaxen bij het water. Geniet van het aquapark voor de hele familie: overdekt zwembad, peuterspeelbad, glijbanen, zonneterras … Liefhebbers van gezonde zeelucht en de oceaan moeten beslist naar het strand van La Porte des Îles op amper 700 meter van de camping. Het zwembad of het strand: iedereen wordt op zijn wenken bediend!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Massagebanken met Bubbels
  Massagestralen
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand 700m

  Neem een duik in het aquapark van de camping

  Op camping Le Jard hebben we een geheim recept ontwikkeld om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen: het aquapark! Begin met een flinke portie vrolijkheid bij het grote zwembad  samen met vrienden of familie. Voeg er een heleboel leuke momenten met de kids aan toe in het peuterbad voor de allerkleinsten of in de waterspeeltuin. Werk af met de schaterlach van de durfals die van de glijbanen van de camping zoeven. En de kers op de taart? Ook bij minder mooi weer geniet u van de waterpret dankzij het 330 m² grote overdekte zwembad met peuterbad, rivier en baantjesbad. Aan u om het zelf een keer te proberen!

  En als je een beetje honger of dorst krijgt na die geweldige zwemsessie, kun je genieten op het terras van de strohut. Drinken is niet toegestaan in het zwemgedeelte.

  Informatie over de glijbanen :

  - 5,94 m hoge buitenglijbanen, minimumleeftijd: 10 jaar

  - Waterboom met glijbaan, 1,80 m hoog, minimum leeftijd: 5 jaar

  Zwem in de Atlantische Oceaan nabij de camping

  Uw auto kunt u rustig aan de kant laten tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Jard. De oceaan en het strand liggen op slechts 700 meter van de camping. Wandel er gewoon naartoe: al na 10 minuten staat u in dit stukje paradijs. Zin in dolce far niente? Vlij u neer op uw handdoek en geniet van de zon van de Vendée. Had u wat actievers in gedachten? Stand-up paddle, zeilen, jetskiën, bootje varen … Uw dagprogramma is rijk gevuld met heerlijke activiteiten. Eén ding staat vast: u verveelt zich geen minuut!

  ×