De animaties in het Yelloh! Village Le Jard

Op camping Le Jard valt altijd wat leuks te beleven: voor kinderen, voor tieners en zelfs voor de ouders! De animaties op de camping, de activiteiten in de kinderclubs, de excursies in de omgeving en de schitterende avondanimatie maken van uw familievakantie een buitengewone ervaring! 

  Onze kinderclubs

  Dankzij de aangepaste clubs voor kinderen en tieners van 5 tot 17 jaar krijgt klein en groot een rijk gevuld vakantieprogramma. Nieuwe vrienden maken, samen deelnemen aan sport- en spelactiviteiten … Het wordt een vakantie om nooit te vergeten! Dit is wat uw hele gezelschap mag verwachten op camping Le Jard. Kom op, jongens, naar de kinderclubs!

  • Special Babies:
   0-4 jaar
   Het hele seizoen

   Onder toezicht van mama en papa ontdekken de allerkleinsten allerlei nieuwe dingen in de overdekte speelruimte met ballenbad: Bout d’chou, dé plek voor uw oogappels om zich uit te leven!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   De gekwalificeerde animatoren van de camping verwelkomen uw kleine ukken in de Kids Club en bieden hen tal van activiteiten aan:

   • Knutselen
   • Groepsspelen
   • Avondanimatie
   • Kindershow
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Grote broer en zus zijn niet weg te slaan in de Juniors Club voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Ze vermaken zich uitstekend met de sport- en spelactiviteiten:

   • Knutselen
   • Groepsspelen
   • Avondanimatie
   • Kindershow
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Ook de tieners hebben de tijd van hun leven op de camping. Ze vermaken zich met hun nieuwe vrienden en beleven samen veel plezier aan leuke en sportieve activiteiten.

   • Sporttoernooien
   • Spelletjes
   • Avondanimatie
   • Partijtjes

  Openingstijden van de kinderclubs

  De Kids en Juniors Clubs zijn het hele seizoen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur:

  • Laagseizoen: 4 dagen/week
  • Hoogseizoen: 6 dagen/week. Elke dag behalve zaterdag.

  De Special Babies Club is geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

  De Teens Club heeft flexibele uren, overeen te komen met de activiteitenbegeleiders.

  Onze activiteiten

  Zowel op de camping als in de buurt kunt u rekenen op een uitgebreid animatie- en activiteitenaanbod. Er is echt keuze te over! Bent u gek op sporten of doet u het liever rustig aan? U vindt sowieso een activiteit om met familie of vrienden van te genieten! Het maakt uw vakantie in het Yelloh! Village Le Jard alleen maar leuker.

  In het hoogseizoen zullen je dagen vol spanning en activiteiten zijn dankzij het entertainmentprogramma dat elke dag behalve zaterdag wordt aangeboden, met een welkomstdrankje op zondagavond om 19.00 uur. In het laagseizoen loopt het animatieprogramma van donderdag tot zondag, met een welkomstdrankje op zaterdag om 12.00 uur.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Knutselworkshop
  Kleiduifschieten
  Strandvolleybal
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Boogschiet
  Waterpolo
  Zumba
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Padelbaan
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquabike 4km
  Aquagym 4km
  Pottenbakken 4km
  Kanovaren kajakken 18km
  Casino 11km
  Zeilwagen rijden 8km
  Danslessen 4km
  Kitesurflessen 11km
  Fitnesslessen 11km
  Zwemlessen 4km
  Windsurflessen 4km
  Lessen skateboard / skates / BMX 4km
  Stand up paddle-lessen 4km
  Surflessen 4km
  Tennislessen 4km
  Zeillessen 4km
  Escape game in de openlucht 4km
  Explore game 4km
  Kermis 11km
  Darten 4km
  Geocaching 4km
  Paintball 5km
  Paragliding 30km
  Pretpark 10km
  Avonturenpark 18km
  Vissen 4km
  Vissen te voet 700m
  Waterfiets 700m
  Moestuin 4km
  Tochtjes te paard of met de pony 8km
  Bioscoopzaal 4km
  Step 4km
  Kabelskiën 4km
  Tokkelbanen
  Mountainbike / Freeride 4km
  Wakeboard 5km
  Fitnesstoestellen in openlucht 4km
  Ruitercentrum 6km
  Watersportclub 6km
  Golf 10km
  Bioscoopzaal 8km
  Skatepark 4km
  Tennisplein 4km

  Blijf in vorm tijdens uw vakantie

  In het hoogseizoen draait het animatie- en activiteitenprogramma de hele dag op volle toeren. Begin de dag bijvoorbeeld met wat rustige ochtendgymnastiek en ga vervolgens door op uw elan met een sessie steps, zumba of fitness.

  Middagactiviteiten voor het hele gezin? Daag uw familieleden uit voor een partijtje jeu de boules, beachvolleybal of tafeltennis op het sportveld. U kunt ook afspreken in de fitnessruimte, met gratis toegang, voor een sessie krachttraining. Avonds kunt u dan lekker uitblazen bij de aperitiefquiz in de bar. U hebt het verdiend!

  In het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd van maandag tot vrijdag van 10.00-12.00 uur en van 15.00-17.00 uur.

  In het laagseizoen gaat het er wat rustiger aan toe. Zo geniet u optimaal van de sportinfrastructuur op de camping en kunt u samen met familie of vrienden enkele sportsessies meepikken.

  De Atlantische Oceaan en zijn watersportaanbod

  Met het strand van La Porte des Îles amper 700 meter verderop en dat van Sainte-Anne op 2 km van de camping, is de oceaan echt wel vlakbij. Zoef tegen een duizelingwekkende snelheid over de golven op een jetski, blijf in evenwicht op een stand-up paddle, bedwing de golven op een surfplank, of beleef met familie en vrienden tonnen plezier tijdens een kanotocht. En maakt u zich geen zorgen als u geen fervent sporter bent. U kunt op het strand ook rustig een boekje lezen onder de stralende zon van de Vendée. Wat zal het worden? Sport of dolce far niente?

  Verken de regio op de fiets

  Hebt u genoten van de activiteiten op de camping? Dan is het tijd om de familieanimatie en de vele bezienswaardigheden in de buurt van het Yelloh! Village Le Jard te ontdekken. Huur ter plaatse een fiets en verken de 700 km aan fietsroutes die langs de kust, de moeraslanden van de Poitou en het coulisselandschap van de Vendée voeren. U vindt de Vélodyssée-route op minder dan 1 km van de camping.

  Ook in La Tranche-sur-Mer vertrekken talloze fietsroutes. Zo kunt u vanaf de camping overal gezellig naartoe fietsen. Niet getreuzeld dus: spring meteen op uw fiets en ga op verkenning uit, nieuwe horizonten tegemoet!

  ×