Uw avonden op camping Le Jard

Beleef heerlijke momenten dankzij de avondanimatie op camping Le Jard. U houdt er onvergetelijke herinneringen aan over! Shows, spelletjes, concerten … Er wacht u een heel programma waar jong en oud het grootste plezier aan beleeft.

    ’s Avonds is het tijd voor animatie!

    ’s Avonds verveelt u zich geen minuut dankzij de animatieactiviteiten die in juli en augustus elke weekdag op het programma staan: dansavonden, bingo, karaoke, concerten, goochelvoorstellingen, shows … Op bepaalde avonden worden thema-avonden georganiseerd om het einde van je dag op te fleuren, zoals nachtfeesten, dansen met de entertainers, tropische avonden, shows die door je tieners en kinderen worden opgevoerd... Veel groepen muzikanten (jazz, rock and roll...) schuiven aan voor muzikale avonden.

    In het laagseizoen kun je genieten van meer rust, met avondentertainment in het weekend. In het hoogseizoen is er meer ritme, elke avond van 21.00 tot 23.30 uur. Of je nu in het laag- of hoogseizoen komt, je vindt altijd wel iets dat bij je past. Er is genoeg om je te vermaken op vakantie!

    ×