Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Pré Catalan Le Barcarès , Pyrénées Orientales

« Een camping op menselijke maat voor een gezellige gezinsvakantie op 1 km van het strand »

8.5 10 418 scores Recensies

Zwemparadijs van het dorp Le Pre Catalan

Onder de palmbomen liggen de verwarmde zwembaden en de glijbanen van camping Le Pré Catalan op u te wachten. Een ligbed, een zwempak, een frisse duik, schaduw, een leesboek… de vakantie kan beginnen! Op nog geen 1 km van de camping kunt u zwemmen, watersporten of luieren zo veel u maar wilt aan het strand van Port Barcarès of de vijvers van Leucate. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Massagebanken met Bubbels
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Video zwemparadijs

Ons zwemparadijs

Profiteer van ons 500 m2 grote aquapark! Een 1.30 m diep zwembad met geïntegreerd peuterbad en bubbelbad, een 1.50 m diep zwembad, en niet te vergeten zijn 4 waterglijbanen en zijn 200 m2 grote waterspeelruimte … Klein en groot vinden het fantastisch! En wat de buitentemperatuur ook is, u kunt altijd van zwemplezier genieten, want meteen vanaf de openstelling worden de zwembaden verwarmd.

Droomt u van zalig nietsdoen? Installeer u comfortabel op het 800 m2 grote terras rond de zwembaden of geniet van een verfrissing in de Splash Bar. Neem in juli en augustus deel aan een duikinitiatie of aan de lessen aquagym.

 

Informatie glijbaan/glijbanen: Aquatube: hoogte 5 m, Slide: hoogte 4.48 m, Kamikaz: hoogte 2.72 m – Leeftijd: vanaf 10 jaar of 1.20 m voor kinderen die niet door een volwassene worden begeleid.

 

Het strand van Port Barcarès

De camping ligt op minder dan 1 km van Port Barcarès met zijn 8 km fijne zandstranden. Port Barcarès werd ook geklasseerd onder de "Pavillon bleu" (blauwe vlag), een ecolabel voor badplaatsen en plezierhavens die bij hun toeristische ontwikkeling rekening houden met de natuurlijke rijkdommen.

Het meer van Leucate en van Salses

Op een paar kilometer van de camping liggen de meren van Leucate en Salses waar tal van watersporten zoals windsurfen, kitesurf, zeilen en vissen worden aangeboden voor het plezier van klein en groot.

×