Het dienstenaanbod van camping Les Sirènes

U neemt vakantie om te relaxen en zoveel mogelijk tot rust te komen, niet? Daarom wordt u in het Yelloh! Village Les Sirènes op uw wenken bediend! Eetgelegenheden ter plaatse, kruidenierszaak, receptiemedewerkers die altijd voor u klaar staan, verhuur van materiaal … Alles wordt voor u geregeld! Ontdek wat onze camping allemaal voor u in petto heeft.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kinderwagens
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Kaartverkoop
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geldautomaat 1.5km
  Kruidenier / Supermarkt 3km
  Verkoop van vis en schaal- en schelpdieren 2km

  Een receptie die altijd paraat staat

  Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Sirènes hoeft u slechts één adres te onthouden: de receptie. Een vriendelijk en gastvrij team staat steeds voor u klaar. U bent op zoek naar informatie over de streek? Geen probleem! U hebt materiaal nodig? De receptiemedewerkers helpen u uit de nood met de verhuur van een babykit, een koelkast, een barbecue of plancha, een fiets … Wat u maar wilt! Dankzij het hartelijke onthaal en de kostbare tips van de receptiemedewerkers loopt u de hele tijd met een brede glimlach rond! 

  Eetgelegenheden ter plaatse

  Zin in een lekker etentje met de hele familie? In de snackbar van de camping kunt u terecht voor een brede keuze aan afhaalgerechten. Kies het menu dat u bevalt en geniet ervan op uw kampeerplaats. U hecht het grootste belang aan gezelligheid en samenzijn tijdens uw vakantie? Op dan naar de bar waar onze barkeepers de heerlijkste cocktails bereiden!

  Openingstijden snackbar :

  • Laagseizoen: gesloten op maandag en dinsdagmiddag
  • Hoogseizoen: elke dag geopend van 8.00 tot 23.00 uur zonder onderbreking

  Nog meer diensten

  En dat is niet alles! Het Yelloh! Village Les Sirènes heeft nog meer diensten voorzien zodat uw vakantie op wieltjes loopt. Over de was hoeft u zich geen zorgen te maken want u vindt ter plaatse een wasruimte. En mist u een ingrediënt bij het koken, dan helpt de kruidenierszaak op de camping u uit de nood. Daar wordt een mens toch gelukkig van?

  ×