Het zwemparadijs op camping Les Sirènes

Waterpret staat sowieso op het programma tijdens uw vakantie op camping Les Sirènes waar de hele familie een verwarmd zwemparadijs wacht. Twee zwembaden, een peuterbad en een zonneterras met ligstoelen: dat wordt genieten! Zin in een dagje aan zee? Geen probleem! Op nauwelijks 500 meter van uw Yelloh! Village ligt de Atlantische Oceaan op u te wachten. Heerlijk, toch?

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Verwarmd zwemparadijs voor klein en groot

  U kijkt uit naar de vakantie om heerlijke momenten door te brengen met uw familie? Ontdek het zwemparadijs van camping Les Sirènes: zo kunt u alvast dromen in afwachting van uw komende verblijf! Beeld u zich eens in dat u heerlijk aan het zwemmen bent in het grote verwarmde zwembad terwijl uw kinderen spelen op de waterspelen: glijbaan, waterkanon, bomen met emmers water … Grote broer en zus hebben ondertussen dolle pret met hun nieuwe vriendjes in het kleine zwembad. Na enkele lengtes kunt u lekker uitblazen en relaxen op een ligstoel op een van de zandstranden van de camping. Voelt u de warmte van de zon? Wat kan vakantie toch zalig zijn!

  De Atlantische Oceaan op een boogscheut van de camping

  Om tijdens uw vakantie met volle teugen van de gezonde zeelucht te genieten, kunt u geen betere plek vinden. De Atlantische Oceaan ligt op slechts 500 meter van camping Les Sirènes. Op het bewaakte strand van Saint-Jean-de-Monts brengt u heerlijke momenten met uw familie door. Dolce far niente op uw handdoek, een partijtje beachvolley, over de golven heen springen, een wedstrijd zandkastelen bouwen … Het beloven goed gevulde dagen te worden!

  ×