Bagnols Reggae Festival

Te midden van het groen op de oever van de Cèze vindt het Bagnols Reggae Festival plaats. Geef uw vakantie extra schwung en zorg dat u erbij bent!

Reggae, het muziekgenre dat zelfs op de Unesco-lijst van immaterieel erfgoed staat, heeft overal in Europa heel wat fans, en vooral in Frankrijk waar tal van reggaefestivals worden georganiseerd. Bagnols-sur-Cèze, een stadje in de buurt van uw vakantieverblijf, geldt als de onbetwiste hoofdstad van de reggae. Wat dacht u dus van een bezoek aan het Bagnols Reggae Festival? Op dit 3-daagse evenement geniet u van een topaffiche in een bevoorrecht kader op de oever van de Cèze, een van de mooiste rivieren van Zuid-Frankrijk.

 

Voor deze unieke ervaring moet u in het Parc Arthur Rimbaud zijn. Levende legenden wisselen elkaar af op het Live-podium, terwijl de beste sound systems zich met elkaar meten in de Dub Club aan de andere kant van het park. Artiesten uit verschillende landen nemen u mee op een betoverende reis naar hun eigen wereld: Jamaica, Italië, Senegal, Engeland … Op het festivalterrein kunt u ook een hapje en een drankje scoren, oude vinylplaten op de kop tikken en door talloze stands snuisteren. Zegt het u wel wat?

 

Zon, gezelligheid, een feestelijke ambiance, reggaemuziek, een buitengewone kader … Alles samen is het pure zaligheid!

 

bagnols-reggae-festival.com/

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×