Bravade van Saint-Tropez

Op 16, 17 en 18 mei vindt in Saint-Tropez de ‘Bravade’ plaats: een feestelijk en ontroerend eerbetoon aan alle soldaten en mariniers die de stad ooit verdedigden.

De Bravade van Saint-Tropez biedt een prachtig schouwspel waar de hele familie van geniet. Elk jaar op 16, 17 en 18 mei brengen de inwoners van de stad hulde aan de soldaten en mariniers die hun grondgebied heldhaftig beschermden en verdedigden. Dit patroonsfeest is dan ook een echte traditie waarvoor de inwoners oude soldatenuniformen aantrekken. Elk jaar komt er ook een raad samen die de nieuwe ‘kapitein’ van de stad verkiest. Hij heeft vanaf dat moment de leiding over de festiviteiten.

 

Op het programma: verzameling van het ‘Corps de Bravade’, de kerkdienst van de Musketiers, optochten… Het levert prachtige en ontroerende taferelen op! Neem met de hele familie deel aan dit evenement waarmee Saint-Tropez hulde brengt aan zijn glorierijke militaire verleden. Wedden dat u van de ene verbazing in de andere valt? 

 

Voor meer informatie: bravade-saint-tropez.fr

Campingdorpen Provence-Alpes-Côte d'Azur

Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand

Ontdek onze camping in een dennenbos aan de voet van Cap Dramont. Geniet van het adembenemende uitzicht over het Île d’Or en het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee dat een prachtig contrast vormt met de rode rotsen van de kliffen.

Entertainment en ontspanning in een idyllische omgeving, op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van Europa.

Geniet van de rust in ons paradijselijk hoekje. Ontdek ons nieuwe watergebied en geniet van het Provençaalse leven.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×