Kom naar de mountainbikerace Roc d’Azur tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping

In het zeer toeristische en prachtig beboste departement de Var beleven zowel deelnemers als toeschouwers de meest sensationele momenten tijdens de mountainbikerace Roc d’Azur, op een mooie locatie tussen de zee en de bergen, vlak bij hun Yelloh! Village camping.

Professionals, amateurs, beginners of toeschouwers: iedereen kan meedoen aan de beroemde mountainbikerace Roc d’Azur die plaatsvindt tussen Fréjus en Sainte-Maxime in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. De in lengte en moeilijkheidsgraad variërende trajecten geven de mountainbikers de gelegenheid langs de mooiste weggetjes van de Var te rijden. Zee, bergen, smalle paadjes, mooie stranden, prachtige kreekjes… alle rijkdommen van de Var liggen onder een stralende, mediterrane zon op u te wachten!

 

Combineer inspanning met comfort en kies een Yelloh! Village camping voor uw bezoek aan de Roc d’Azur! Uw familie, vrienden of fans kunnen profiteren van alle voordelen die de mooiste campingdorpen te bieden hebben: van uitstekende accommodaties, een ruim aanbod aan diensten tot onvergetelijke aquaparken. En na de race kunt u zichzelf op de camping eventueel verwennen met een heerlijke Spa-behandeling! 

 

In 2024 vindt de Roc d'Azur plaats van 9 tot 13 oktober.

 

www.rocazur.com

3 campings gevonden

campings Provence-Alpes-Côte d’Azur

×