Course de Côte du Mont-Dore

Begin augustus wordt de Course de Côte du Mont-Dore gereden, een internationale heuvelklim voor auto’s. U beleeft er sensationele momenten wanneer u de rijders in hun bolides ziet voorbijscheuren.

Reserveer uw plaatsen voor de Course de Côte du Mont-Dore en mis niets van deze spectaculaire heuvelklim in de Auvergne! ‘ASA Mont-Dore’ en de ‘Association Sancy Côte Organisation’ organiseren samen deze internationale wedstrijd die de toeschouwers 2 dagen lang verwent met een sensationeel en spannend schouwspel. De rijders komen van overal ter wereld en doen er alles aan om een podiumplaats in de wacht te slepen. Niet voor hartlijders!

 

Bent u een fervente autosportliefhebber of gewoon nieuwsgierig? Deze race is in beide gevallen een gedroomde gelegenheid om met vrienden en familie schitterende momenten te beleven, vol spanning en spektakel. Het event is gratis voor wie jonger dan 16 is en volwassenen kunnen een weekendticket aanschaffen om de volledige wedstrijd te volgen. Een niet te missen evenement waar u begin augustus beslist bij moet zijn!

 

Het evenement vindt plaats van 4 tot 6 augustus 2023.

 

www.coursedecote-montdore.com

1 camping gevonden

campings Auvergne

×