De Cinéscénie van Puy du Fou

Ogen vol sterren, een uniek en adembenemend schouwspel, onvergetelijke herinneringen … Beleef dit bijzondere moment tijdens uw vakantie! Kom naar de Cinéscénie van Puy du Fou, een van de grootste nachtshows ter wereld. U bent van harte welkom!

Campingvakantie Cinéscénie van Puy du Fou

 

Van juni tot september verzorgen 2.200 acteurs op een toneel van 23 hectare elke avond een schitterende voorstelling. Het is dé attractie van het beroemde pretpark Puy du Fou, een voorstelling die u niet mag missen. De decors, de enscenering, de kostuums, de muziek… alles is even doordacht om u anderhalf uur lang in een magische wereld onder te dompelen. Jong en oud raakt hier volledig in de ban!

 

Camping Cinéscénie van Puy du Fou

 

De verschillende taferelen zijn geïnspireerd op de Franse geschiedenis. Ze worden opgevoerd in de vorm van een legende, waardoor de show zowel verrassend als ontroerend is. Waterstralen, speciale effecten, projecties, vuurwerk ... volgen elkaar op voor een verblindend schouwspel! Wilt u er meer over weten? Wij vertellen natuurlijk liever niet alles … Dus kom en ontdek wat u te wachten staat in de Cinéscénie van Puy du Fou.

 

 

La Cinéscénie du Puy du Fou
85590 Les Epesses

 

https://www.puydufou.com/france/en/

6 campings gevonden

campings Pays de la Loire

×