De Festejades

In de maand juni wordt hier een weekend lang gefeest in Occitaanse stijl. Geniet samen met uw familie van de animatie, de concerten en alle andere leuke dingen die op het programma staan. Er is voor elk wat wils!

Beleef de tijd van uw leven op een groot Occitaans feest: de Festejades. Sinds enkele jaren is dit feestelijke weekend vaste prik in de maand juni. Het initiatief gaat uit van de gemeente Gruissan en lokt de jongste jaren een steeds talrijker publiek. Voor u is het een mooie gelegenheid om de rijke Occitaanse cultuur van nabij te leren kennen.

 

Gepassioneerde artiesten en fratsenmakers zorgen voor een feestelijke en broederlijke sfeer waarin iedereen zich opperbest vermaakt met de diverse activiteiten die op het programma staan. In deze warme en gezellige ambiance kunt u zich helemaal uitleven op het ritme van de batucada, een Braziliaans percussie-genre dat wat aan samba doet denken. Mis tijdens uw campingvakantie in geen geval dit schitterende volksfeest dat inmiddels tot een heuse exponent van de Occitaanse cultuur is uitgegroeid.

 

Evenement van 26 tot 28 mei 2023.

 

https://www.gruissan-mediterranee.com/

×