EmbrunMan in de Hautes-Alpes

Elk jaar ontmoeten gepassioneerde triatleten en liefhebbers van het genre elkaar aan de start van de EmbrunMan. En of ze een pittige dag voor de boeg hebben! Bent u er klaar voor? Start!

Wat dacht u van een sportieve uitdaging tijdens uw vakantie? De EmbrunMan, de triatlon van Embrun, weet u vast aangenaam te verrassen! Sinds de eerste editie in 1984 is het event uitgegroeid tot een mythische wedstrijd in de Hautes-Alpes waar sportievelingen reikhalzend naar uitkijken. Mogen we ook u dit jaar op 15 augustus aan de startstreep verwachten? Tuurlijk wel!

 

Om u extra te motiveren, geven we u nog wat bijkomende informatie. Net als elke triatlon die naam waardig bestaat de EmbrunMan uit 3 disciplines: zwemmen, fietsen en lopen. Een makkie, horen we u zeggen, maar daar denkt u vast anders over zodra u de XXL-afstanden verneemt. Het wordt best pittig met niet minder dan 3,8 km zwemmen, 186,5 km fietsen en 42 km lopen. Niet voor watjes dus! Stel alvast een trainingsschema op en zorg ervoor dat u in topvorm aan de startstreep verschijnt … samen met uw 1.500 concurrenten!

 

Houdt u van sport en verblijft u in de buurt van Embrun, neem dan zeker deel aan deze mythische triatlon in de Hautes-Alpes. Een unieke ervaring!

 

https://www.embrunman.com/

1 camping gevonden

campings Provence-Alpes-Côte d’Azur

×