Feest van Saint-Louis in de Hérault

Ontdek tijdens uw vakantie in de Hérault het feest van Saint-Louis, de beschermheilige van Sète. Op het programma: animatie, ‘joutes nautiques’ (steekspelen op het water), proeverijen en een ongelooflijke ambiance!

In Sète beleeft u een zomer als geen ander. En een campingvakantie als geen ander! Maak gebruik van uw verblijf bij Yelloh! Village om met vrienden of familie het Feest van Saint-Louis mee te maken. Wilt u er meer over weten, lees dan vooral verder.

 

Sinds de opening van de haven op 19 juli 1666 is het Feest van Saint-Louis de belangrijkste dag van het jaar in Sète waar door de inwoners reikhalzend naar wordt uitgekeken. Al meer dan 200 jaar wordt op die dag de beschermheilige van de stad gevierd. Op het programma staan diverse animatieactiviteiten maar er wordt vooral uitgekeken naar de ‘joutes nautiques’, een soort steekspelen op het water waarbij roeiers en muzikanten het tegen elkaar opnemen.

 

Maar dat is nog niet alles want het feest duurt maar liefst 5 dagen! U gaat dan ook een bijzonder geanimeerde vakantie tegemoet met meer dan 70 straatoptredens, concerten, feesttenten (de zogenaamde ‘bodegas’), traditionele ‘boules carrées’-toernooien, fietstochten, … Op het feest van Saint-Louis vermaakt groot en klein zich opperbest! Zorg dat u erbij bent …

 

We zien je graag van 22 tot 27 augustus 2024.

 

www.tourisme-sete.com/

3 campings gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×