Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Feria van Nîmes in de Gard

Tijdens de Feria's lijkt Nîmes wel in Spanje te liggen. Zoals de traditie voorschrijft, wordt er dagenlang gefeest in de bodega’s van de stad en volgen stierengevechten en andere voorstellingen elkaar op.

Tijdens het pinksterweekend is de hele stad Nîmes ondergedompeld in een feestroes. De Pégoulade, een optocht met praalwagens, opent de festiviteiten op donderdagavond. Vijf dagen lang hebt u de keuze uit een brede waaier van evenementen. Wat dacht u van een corrida of een concert? En ’s avonds een glaasje sangria in een bodega bij zuiderse muziek? Zowel met de familie als onder vrienden vindt u beslist een activiteit die u bevalt.

 

De stad Nîmes organiseert in september nog een tweede Feria om het binnenhalen van de oogst te vieren. Net als de Pinksterferia is ook dit een feest met tal van animatieactiviteiten. Optredens voor kinderen, optochten met Spaanse allures, stierenrennen door de straten en lange feestavonden: ontdek tijdens uw campingvakantie in de Gard deze traditionele Feria die in de geschiedenis van de stad verankerd zit.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×