Festival Horizons van Sancy in de Auvergne

Wist u al dat u in de buurt van uw camping, in het Massief van Sancy, een verrassend evenement kunt bezoeken? Hoe het heet? Festival Horizons. Is uw nieuwsgierigheid al gewekt? Lees dan maar gauw verder.

We laten u niet langer op uw honger zitten en vertellen u maar meteen alles over het Festival Horizons van Sancy. De eerste editie van het Festival Horizons “Arts Nature”, een festival in het teken van de hedendaagse kunst in het hart van het Massief van Sancy, vond in 2007 plaats in de Puy de Dôme. Gigantische kunstwerken gaan er op in het gevarieerde landschap, en dat staat garant voor originele en bijzondere panorama’s. Verschillende artiesten laten hun verbeelding de vrije loop en tekenen zo voor uiteenlopende en gevarieerde kunstwerken, die allemaal een uitvergroting of een aanvulling op de natuurlijke omgeving vormen. Ontdek het betoverende landschap waarin de kunstwerken een zomer lang te bewonderen zijn om dan weer spoorloos te verdwijnen.

 

Dit festival is een lust voor het oog voor wandelaars, kunstliefhebbers, buitenmensen en iedereen die gewoonweg nieuwsgierig is. Het festival lokt jaarlijks om en bij de 220.000 bezoekers en is bovendien gratis. Fantastisch, toch? Waar wacht u nog op? Trek uw stapschoenen aan, en als u dan de wandelpaden volgt, wacht u op het einde misschien nog wel een verrassing. Afspraak van 15 juni tot 15 september 2024.

 

 

www.horizons-sancy.com

1 camping gevonden

campings Auvergne

×