Festival Ingénieuse Afrique met Yelloh! Village

Elk jaar kunt u zich in de stad Foix drie dagen lang laten onderdompelen in de Afrikaanse cultuur.

Het festival is een mix van cultuur, gekte en solidariteit en heeft dan ook voor elk wat wils. In de buurt van onze campings in het departement Ariège kunt u plezier maken in het ritme van de Afrikaanse percussie, concerten meepikken en deelnemen aan activiteiten van een overvloed aan artiesten en ambachtslui die uit heel Afrika zijn afgezakt om hun creaties te laten zien, te delen en tot leven te wekken. Een echte culturele uitwisseling die u helemaal uit uw dagelijkse sleur zal halen.

 

Wat staat er op het programma?

Van 4 tot 6 augustus 2023 zullen gratis liveconcerten en straattheatergezelschappen de stad Foix opvrolijken. Van reggae tot traditionele gezangen, en van berberrock tot blues en pop … Hier zal iedereen wel zijn gading vinden.

 

Laat u ook op sleeptouw nemen door Bintou Sombié en Zaky Diarra die u onvergetelijke verhalen zullen vertellen. En tot slot is het Festival Ingénieuse Afrique ook de gelegenheid om de literatuur en de film van ons naburige continent te ontdekken, en om ²deel te nemen aan allerhande uiteenlopende stages: dans, sculptuur, percussie, batik, enz.

 

 

https://ingenieuseafrique.info/ 

1 camping gevonden

campings Midi-Pyrénées

×