Festival Les Grimaldines

Ontdek het Festival Les Grimaldines en geniet in de oude stadskern van Grimaud van een gevarieerd programma met tal van voorstellingen en concerten. Ideaal voor een uitje met familie en vrienden!

Neem deze zomer deel aan de jaarlijkse festiviteiten in Grimaud. Het is een prachtige gelegenheid om dit middeleeuwse stadje te verkennen waarvan de mysterieuze steegjes en pleintjes het ideale decor vormen voor de vele voorstellingen en concerten. Sinds 2003 komen artiesten van overal ter wereld hiernaartoe. Zij nemen u mee op een verrassende reis doorheen verschillende culturen. Ideaal om met de hele familie van te genieten.

 

Op dit festival wordt gezongen, gedanst, plezier gemaakt… Het VVV-kantoor van Grimaud, dat dit evenement organiseert, slaagt er telkens weer in om een vrolijke, magische ambiance te scheppen met een hele reeks artiesten die het publiek onvergetelijke momenten bezorgen. Reserveer alvast uw kaartjes voor de theatervoorstelling in het indrukwekkende kasteel van Grimaud vanwaar u een adembenemend uitzicht over het stadje hebt.

 

Dit festival stelt zijn publiek nooit teleur!

 

www.les-grimaldines.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×