Festival ‘Portalblau de L’Escala’

Bezoek tijdens uw vakantie aan de Costa Brava het festival ‘Portalblau de L’Escala’, een evenement dat uw zomeravonden extra schwung geeft!

Viert u deze zomer vakantie aan de Costa Brava en wilt u er enkele onvergetelijke momenten doorbrengen met vrienden of familie? Daarvoor moet u op het festival ‘Portalblau de L’Escala’ zijn! Het vindt plaats in het centrum van L’Escala, nabij de archeologische site van Empúries. Sinds 2008 kunt u er van juni tot augustus terecht voor een buitengewone muzikale affiche met artiesten van overal ter wereld en een brede waaier aan culturele evenementen. Ontdek het allemaal in een feestelijke en gezellige sfeer!

 

Wat staat er op het programma? Heel wat animatie en tal van culturele activiteiten in verband met de Middellandse Zee en de Catalaanse cultuur: theater en poëzie in een historische setting, film op het strand ‘Platja Portitxol’, maar ook muziek, dans, concerten en debat- en reflectiedagen. Beleef een unieke vakantie dankzij het topevenement van de Catalaanse festivalzomer.

 

https://portalblau.cat/

3 campings gevonden

campings Catalogne

×