Festival Tempo Latino van Vic-Fezensac

Vakantie in het departement Gers, dat is ook dansen op de opzwepende ritmes van de latinomuziek. Tempo Latino is een van die niet te missen festivals waarop u met uw familie of vrienden heerlijk uit de bol kunt gaan.

Tempo Latino is een must voor al wie van Latijns-Amerikaanse en Afro-Cubaanse muziek houdt. Het festival vindt elk jaar in juli plaats in Vic-Fezensac. Het tovert de hele stad vier dagen lang om tot een heuse dansvloer en overspoelt de straten en de arena met muziek. Snuif de sfeer op van de Cubaanse steden en dans mee op het ritme van de son. De concerten, bodega’s en muziek tekenen voor de onnavolgbare charme van dit festival!

 

Overal waar u komt, van Bodega Casa Maria tot de bars in de hoofdstraat, zetten de salsadansers hun beste beentje voor. Laat u meevoeren door de muziek en haal de danser in uzelf naar boven. Tijdens Tempo Latino kunt u ook concerten in de arena meepikken. U maakt er kennis met heel wat groepen die u niet onbewogen zullen laten. Wie het veeleer op authentieke plekjes heeft begrepen, kan gratis terecht op de conga, een strand dat is aangelegd voor een podium waarop verschillende deejays het beste van zichzelf geven. Breng tijdens uw campingvakantie een bezoek aan Tempo Latino. Het wordt beslist een unieke ervaring, en het feestelijke hoogtepunt van uw vakantie!

 

In 2024 vindt het festival plaats van 25 tot 28 juli.

 

Voor meer informatie: tempo-latino.com

1 camping gevonden

×