Festival van Anjou

Het beroemde Festival van Anjou is een prachtige gelegenheid om samen met uw familie te genieten van zowel professionele theatergezelschappen als amateurgroepen die niet alleen klassiekers maar ook eigentijdse stukken opvoeren.

Reserveer alvast uw tickets voor het Festival van Anjou, één van de oudste Franse theaterfestivals! Organisator EPCC Anjou Théâtre brengt jaarlijks in de maand juni bijna 300 professionele en amateurgezelschappen op de been voor een schitterend festival in de ‘Grand Ouest’.

 

Op diverse historische plaatsen in het departement en voornamelijk in het kasteel van Plessis-Massé in Longuenée-en-Anjou wordt zowel het klassieke repertoire als hedendaags werk opgevoerd.  Sedert enkele jaren worden ook allerhande activiteiten in de marge van het festival georganiseerd: wedstrijden theatergezelschappen, ontmoetingen met de artiesten na de voorstellingen, speciale familiedagen… Breng een bezoekje aan dit festival en beleef samen met familie en vrienden onvergetelijke en unieke momenten.

 

Van 9 juni tot 6 juli 2023.

 

http://www.festivaldanjou.com/

1 camping gevonden

campings Pays de la Loire

×