Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Festival van Carcassonne

Reserveer nu al uw plaatsen voor het Festival van Carcassonne en beleef magische momenten in het gezelschap van Franse en internationale artiesten.

Reserveer zo snel mogelijk kaartjes voor het Festival van Carcassonne, één van de tien grootste festivals van heel Frankrijk en een niet te missen evenement. De hele maand juli kunt u er de allergrootste Franse en internationale artiesten aan het werk zien in de schitterende setting van het middeleeuwse Carcassonne, dat overigens op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Op twee podia kunt u genieten van concerten, theateropvoeringen en – voor het geval u klassieke muziek verkiest – operavoorstellingen.

 

Op de affiche voor 2020 staan alvast Christine and the queens, Soprano, Pascal Obispo, Orelsan, Eros Ramazotti en nog veel meer mooie namen die het publiek gegarandeerd aan het swingen krijgen. Het festival is ook een mooie gelegenheid om twee schitterende plekken te ontdekken: het Jean Deschamps-theater en het Château Comtal, de indrukwekkende burcht die ooit de residentie van de graven van Carcassonne was en waar tijdens het festival tal van opvoeringen plaatsvinden. Mis deze culturele hotspots in geen geval!

 

www.festivaldecarcassonne.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×