Het Festival van Nîmes in de Gard

Mis tijdens uw campingvakantie het fantastische Festival van Nîmes niet. Op het programma: een hele resem internationale artiesten die het beste van zichzelf geven in het hart van een beschermd historisch monument. Sla de akkoorden maar aan!

In Nîmes staat de zomer in het teken van de muziek … net zoals uw campingvakantie! Bezoek tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping samen met uw familie of vrienden het Festival van Nîmes. Hier komt u alles te weten over dit ongelooflijke evenement.

 

Sinds 1997 geven grote namen uit de internationale scene en rijzende sterren elk jaar present in een bijzonder origineel kader: de mythische Arena van Nîmes. Dit Romeinse amfitheater, waar ooit de grootste gladiatorengevechten plaatsvonden, wordt na zonsondergang een heus openluchttheater. In deze historische bezienswaardigheid zult u onvergetelijke momenten beleven. In het ritme van de muziek, uiteraard.

 

Het Festival van Nîmes is een magische formule waarvan alleen het ‘Rome van Frankrijk’ het geheim kent. Maar dat geheim delen we graag: zoek er een adembenemend mooie historische site uit, voeg er een uitzonderlijke muzikale line-up aan toe, werk af met een zinderende sfeer ... en klaar!

 

Deze editie vormt geen uitzondering. Ook dit jaar maken heel wat grote talenten hun opwachting om u te laten genieten van hun muziek. Graag uw applaus voor Elton John, Soprano, Toto & Roger Hodgson … en nog een hele reeks andere artiesten die het ontdekken meer dan waard zijn. Wij staan alvast te popelen!

 

In 2024 vindt het Festival van Nîmes plaats van 31 mei tot 16 juli.

 

https://www.festivaldenimes.com/ 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×