Festival van Ramatuelle

Ontdek deze zomer het Festival van Ramatuelle, een theater- en variétéfestival dat u in een wonderlijke artistieke wereld onderdompelt!

Reserveer uw plaatsen voor het Festival van Ramatuelle, het Provençaalse dorpje dat bekendheid verwierf door dit festival dat als een eerbetoon aan de Franse acteur Gérard Philipe ontstond. Oprichters Jacqueline Franjou en Jean-Claude Brialy hebben er dan ook alles aan gedaan οm van dit artistieke festival een populair event te maken. Vandaag de dag wordt het algemeen beschouwd als één van de hoogtepunten van het zomerseizoen.

 

Ontdek deze zomer samen met uw familie het Théâtre de Verdure waar theatergezelschappen, comedians en variétéartiesten op de planken staan. Mis ook de Nuits Classiques niet: drie avonden om van de heerlijkste klassieke muziek te genieten. Het volledige programma voor 2023 kunt u online raadplegen.

 

Het evenement vindt plaats van 31 juli tot 11 augustus.

 

Voor meer informatie: www.festivalderamatuelle.com

Campingdorpen Provence-Alpes-Côte d'Azur

Geniet van de rust in ons paradijselijk hoekje. Ontdek ons nieuwe watergebied en geniet van het Provençaalse leven.

Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand

Ontdek onze camping in een dennenbos aan de voet van Cap Dramont. Geniet van het adembenemende uitzicht over het Île d’Or en het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee dat een prachtig contrast vormt met de rode rotsen van de kliffen.

Entertainment en ontspanning in een idyllische omgeving, op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van Europa.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×