Francofolies

U kiest voor een campingvakantie in de Charente-Maritime? Dan is er een evenement dat u beslist niet mag missen: de Francofolies. Ontdek meteen wat er op het programma staat!

Tijdens uw campingvakantie krijgt u volop de kans om te zingen, te dansen en plezier te maken. Sinds 1985 is La Rochelle elk jaar gaststad van een bijzonder muziekfestival: de Francofolies. Dit unieke evenement in de Charente-Maritime met zijn ongelooflijke affiche trekt telkens meer dan 150.000 bezoekers. 4 dagen lang zijn op 5 podia maar liefst 80 concerten te zien. Indrukwekkend, toch? Door de dynamische sfeer en uitgelaten ambiance in dit stadje aan de Atlantische kust wordt het telkens weer een gigantisch feest. Zorg dat u erbij bent!

 

Als er één muzikale afspraak is die u tijdens uw vakantie in de Nouvelle-Aquitaine niet mag missen, dan wel deze. Maar dat had u vast al begrepen! Talloze artiesten uit de meest diverse muziekgenres tekenen hier present voor een memorabel optreden. Grote namen delen de affiche met verrassende nieuwkomers, en ook uw favorieten zijn vast in de line-up terug te vinden: Boulevard des aires, Lomepal, LEJ, Soprano … De hele familie komt hier aan zijn trekken! Elk jaar wordt het programma bijgeschaafd zodat het keer op keer beter wordt. Welke artiesten mag u dit jaar verwachten? Ontdek het snel.

 

francofolies.fr/

Geniet van de pure natuur

Kom intens genieten

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×