Halve marathon van Pont Rouge

Wat zou u ervan denken om tijdens uw vakantie deel te nemen aan een sportwedstrijd? Trek uw beste loopschoenen aan en neem deel aan de halve marathon van Pont Rouge!

Houdt u van loopwedstrijden? Bent u op zoek naar een buitengewone ervaring die uw campingvakantie met familie of vrienden onvergetelijk maakt? Dan is dit precies wat u zoekt! In het charmante Sérignan wordt op 18 mei 2023 het startschot gegeven voor de halve marathon van Pont Rouge. Elk jaar op Hemelvaartsdag zijn massa’s bekende lopers en amateurs hier te vinden voor deze buitengewone loopwedstrijd.

 

Er wordt gedacht aan alle niveaus en er is voor elk wat wils. Inschrijven kan in de volgende 4 categorieën: de halve marathon, de aflossingsmarathon met zijn tweeën, nordic walking en het kinderparcours. Zo heeft de hele familie wat om naar uit te kijken! In een gezellige, positieve sfeer verkent u de prachtige omgeving terwijl u door het stadscentrum van Sérignan loopt, langsheen de Orb-rivier jogt of door de prachtige vlakte buiten de stad rent. Een reis voor lichaam en ziel die u ongetwijfeld zal weten te bekoren!

 

https://www.ville-serignan.fr/a-voir-a-faire/temps-forts/semi-marathon-pont-rouge/ 

1 camping gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×