Vakantie op een Yelloh! Village camping tijdens het interkeltisch festival in Lorient

Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!

Gedurende de eerste week van augustus geven alle Keltische landen acte de présence in Lorient! Op dit beroemde Interkeltisch Festival dat hier al bijna 50 jaar plaatsvindt, zijn alle Keltische muzieksoorten en culturen aan de eer. Concerten, shows, dans, optochten, culturele schatten… Tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in de buurt van Lorient kunt u dankzij het Interkeltisch Festival alle aspecten van de Keltische cultuur ontdekken of herontdekken.

Als u begin augustus, tijdens het Interkeltisch Festival, komt kamperen in Lorient, dan maakt u werkelijk een schitterende reis: van Schotland naar Noord-Spanje, en van Wales naar Bretagne. Uw vakantie op een Yelloh! Village camping was nog nooit zo grenzeloos gevarieerd! 

 

De festival vindt plaats van 4 tot en met 13 augustus 2023.

Campingdorpen Bretagne

Een authentieke vakantie in de natuur, vlak bij de kusten van de Finistère en de oceaan

Ontdek de camping

Een droomvakantie op een paar minuten van het strand, met een overdekt waterparadijs van 1000m²

Ontdek de camping

Als vierde generatie scheppers van puur geluk ontvangen wij u met heel veel plezier aan de Bretonse kust voor een verkwikkende en onvergetelijke vakantie met de hele familie.

Ontdek de camping

Wij verwelkomen u altijd met heel veel plezier in ons prachtige Bretagne tussen wind en getijden! Ontdek onze ongerepte kust om er te ontspannen, rond te struinen en te watersporten!

Ontdek de camping

Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege

Ontdek de camping

Als vierde generatie scheppers van puur geluk ontvangen wij u met heel veel plezier aan de Bretonse kust voor een verkwikkende en onvergetelijke vakantie met de hele familie

Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×