Internationale marathon van Biarritz met Yelloh! Village

Een tip voor alle sportievelingen die van de Baskische kust houden … De Internationale marathon van Biarritz vindt plaats in juni, in het hart van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving die ook nog eens bezaaid is met bijzonder architecturaal erfgoed.

Een van de populairste badsteden van Baskenland heeft een internationale marathon in het leven geroepen waaraan Franse en buitenlandse hardlopers hun hart kunnen ophalen. Het evenement, dat wordt georganiseerd door Biarritz Olympique Athlétisme, omvat een aantal proeven op verschillende niveaus: marathon, halve marathon, estafettemarathon, 12 km hardlopen, 12 km wandelen en zelfs een paar ‘kids’-parcours voor alle leeftijden!

Wat staat er op het programma van de marathon? Passages langs de oceaan, ontdekking van het historische stadscentrum en de dorpen in de omgeving, en dat alles met 480 hoogtemeters en 8 bevoorradingsposten langs het parcours.

 

In 2024 vindt het evenement plaats op 4 en 5 mei in het Aguilera Sportpark.

 

Overtuigd? Schrijf u dan maar meteen in en reserveer uw rugnummer op de website van de marathon van Biarritz.

Voor u aan een dergelijk evenement deelneemt, moet u natuurlijk op krachten komen. En dat kan op onze Baskische camping in de buurt van Biarritz.

 

 

https://www.marathonbiarritz.com/

2 campings gevonden

campings Aquitaine

×