Internationale Rozendagen van Doué-la-Fontaine

Mis in geen geval de Internationale Rozendagen van Doué-la-Fontaine. Reserveer nu al uw plaatsen en beleef een onvergetelijk event!

Hou een plaatsje vrij in uw agenda voor de Internationale Rozendagen van 11 tot 14 juli 2024 plaatsvinden in Doué-la-Fontaine, ook wel eens ‘Doué-la-souterraine’ genoemd wegens de enorme open steengroeven en grotgalerijen die met duizenden natuurlijke rozen worden versierd. Doué-la-Fontaine geldt als het grootste Europese productiecentrum voor rozen.

 

Jaarlijks vindt er een rozenfestival plaats met tal van activiteiten. Naast de prachtige tentoonstelling van duizenden tuinrozen die u met uw familie kunt bezoeken, worden er ook twee wedstrijden georganiseerd. Allereerst is er de internationale bloemschikwedstrijd die elk jaar een ander thema krijgt. Rozenkwekers stellen alles in het werk om de overwinning in de wacht te slepen en tonen u met trots hun magnifieke creaties. Daarnaast wordt ook de mooiste tuinroos verkozen: alle bezoekers mogen hun stem uitbrengen op hun favoriete roos. U kunt een hele dag lang van dit geurige evenement genieten en ter plaatse ook een hapje eten.

 

www.journeesdelarose.com

1 camping gevonden

campings Pays de la Loire

×