Jazz in Marciac

Tijdens uw vakantie in het departement Gers kunt u ook een van de beste jazzfestivals van Europa meepikken. Het evenement is al veertig jaar lang een gevestigde waarde die de muziekliefhebbers weet te bekoren! Niet te missen!

Wiegt u weleens graag mee op het ritme van de muziek? Dan is Jazz in Marciac u op het lijf geschreven! Van eind juli tot halfweg augustus laten talloze artiesten u tijdloze momenten beleven. Alle concerten – van jazz over blues tot pop – vinden ‘s avonds plaats onder een grote tent. Onder de festivalgangers heerst er een gemoedelijke en hartelijke sfeer die u beslist zal charmeren. Gezellige momenten met uw familie of vrienden verzekerd!

 

Daarnaast is het festival ook een ontmoetingsplek waar u kennismaakt met de lokale ambachtslui en de specialiteiten van het zuidwesten ontdekt. Het dorpsplein is het decor voor het Festival Off, waarop de lokale producenten u met plezier hun producten voorstellen. Op het terras van de restaurants kunt u ook genieten van een schotel met streekproducten zonder dat u de muziek hoeft te missen. U zult zeker overstag gaan voor al die bekoorlijkheid en zo wordt uw vakantie op een camping in de Gers onvergetelijk.

 

Voor meer informatie: jazzinmarciac.com

1 camping gevonden

×