La Fête de L’Estive

Laat u tijdens uw volgende vakantie bij Yelloh! Village La Grange de Monteillac verleiden tot een authentiek weekend en loop mee met een kudde koeien tijdens hun seizoenstrek naar de hoogvlakten en bergen van de Aubrac.

Ontdek 'La fête de L’Estive'

Woon het Fête de l'Estive bij in Saint-Geniez-d'Olt, op slechts 25 km van de camping. Honderden wandelaars begeleiden de kuddes met bloemen, kokardes en bellen versierde Aubrac-koeien op hun transhumance naar de hoogvlaktes en de bergen van de Aubrac-streek. Neem deel aan dit 100% natuurlijke, authentieke evenement in mei.

 

het evenement vindt plaats op 25 mei 2024

 

Het programma van het weekend

U kunt twee originele dagen verwachten. Op vrijdag, een bezoek aan de boerderij met de hele familie. Uw kinderen zullen vol verwondering de vele dieren ontdekken. Een ludiek moment dat ze niet gauw zullen vergeten! Op zaterdagochtend treft u de kudde koeien op de voormalige veemarkt, voordat u ze volgt tot de weiden via één van de twee wandeltochten.

 

Het Fête de l'Estive is ook een markt met lokale producenten waar u regionale producten kunt proeven en folkloristische activiteiten en zelfs een tango-festival kunt bijwonen. Doet u mee? Geweldig! Vergeet niet u in te schrijven voor het bezoek aan de boerderij of de wandeltochten. U zult uw ogen uitkijken!   

 

 

Reservering

Als u aan deze dag wilt deelnemen, neem dan per e-mail of telefonisch contact op met camping La Grange de Monteillac.
Prijs: € 20 per persoon

1 camping gevonden

campings Midi-Pyrénées

×