Les voiles de Saint-Tropez

Volg samen met uw familie tijdens de laatste week van september de zeilregatta’s in Saint-Tropez en ontdek de wonderbaarlijke wereld van de zeiljachten in de Golf van Saint-Tropez.

Mis niets van de beroemde regatta’s in Saint-Tropez! Alles begon in 1981 met een wedstrijdje tussen twee zeilers. Het daaropvolgende jaar kwamen ook enkele van hun vrienden op de revanchewedstrijd af en zo ontstond de Nioulargue-regatta, naar de naam van de boei die de deelnemers moesten ronden. Een dodelijk ongeluk in 1995 wierp een zware schaduw over de wedstrijd maar na een onderbreking van enkele jaren besloten de zeilers om de traditie voort te zetten, al kreeg de wedstrijd een andere naam: ‘Les Voiles de Saint-Tropez’.

 

De regatta’s leveren een feeëriek en kleurrijk spektakel op waar de hele familie ongetwijfeld versteld van staat. Op de wal vindt u tijdens de hele duur van het gebeuren muzikale animatie en geniet u van een feestelijke en gezellige sfeer. Niet te missen!

 

Het evenement vindt plaats van 26 september tot 6 oktober 2024.

 

Voor meer informatie : www.societe-nautique-saint-tropez.fr

Campingdorpen Provence-Alpes-Côte d'Azur

Geniet van de rust in ons paradijselijk hoekje. Ontdek ons nieuwe watergebied en geniet van het Provençaalse leven.

Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand

Ontdek onze camping in een dennenbos aan de voet van Cap Dramont. Geniet van het adembenemende uitzicht over het Île d’Or en het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee dat een prachtig contrast vormt met de rode rotsen van de kliffen.

Entertainment en ontspanning in een idyllische omgeving, op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van Europa.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×