De Marathon van de Loire

Uw campingvakantie belooft een sportieve onderneming te worden met de Marathon van de Loire, een geanimeerde loopwedstrijd in een warme en gezellige sfeer!

Ontdek tijdens uw campingvakantie de Marathon van de Loire, een loopwedstrijd waar zowel doorgewinterde sporters als neofieten plezier aan beleven. Voor deze onvergetelijke ervaring moet u op 05 mei 2024 in Saumur zijn, waar de marathon in een feestelijke sfeer van start gaat. Elk jaar gaan bijna 10.000 lopers de sportieve uitdaging aan. Zij kiezen, naargelang van hun eigen niveau, voor een individuele marathon (42 km), een halve marathon, een combinatie van een loopwedstrijd en een kano-race (tweepersoonskano) of een 10 km lange stadsloop door het prachtige Saumur, de parel van het Pays de la Loire. Een verleidelijk aanbod!

 

Tijdens de hele duur van het event ontvangt Saumur meer dan 30.000 bezoekers. Muzikanten, zangers, dansers en exposanten dragen hun steentje bij aan de feestelijke, gezellige sfeer in de stad. Tal van animatieactiviteiten in verband met het universum van de lopers – trainingssessies door sportcoaches, yogalessen, wellness- en gezondheidsstands … – zorgen ervoor dat u hier een onvergetelijke dag beleeft. Hebt u al een rugnummer?

 

www.marathon-loire.fr

1 camping gevonden

campings Pays de la Loire

×