Millau Jazz Festival

U gaat swingen tijdens uw vakantie in de Aveyron! Ga langs bij het Millau Jazz Festival en beweeg op het ritme van de muziek! Ontdek wat u te wachten staat!

Wilt u het programma van dit evenement inzien? Eén ding is zeker, hierna zult u er vast en zeker bij willen zijn! Het evenement heeft een plaats weten te veroveren in het culturele aanbod van Millau en heeft zich hier sinds 1992 als muzikale referentie gevestigd. Het is een echte uitnodiging tot ontmoetingen en uitwisseling. De artiesten willen u onderdompelen in hun verrassende, verleidelijke, meeslepende wereld … Ze willen een publiek aantrekken dat net zo breed is als hun muziek!

 

Houdt u van jazz? Amateur of gewoon nieuwsgierig? Laat u overtuigen door deze bedwelmende muziek, u zult zeker overstag gaan! Zeven dagen lang kunt u gratis concerten bijwonen op de pleinen in de stad, de streek ontdekken tijdens maaltijdconcerten of de hele avond dansen op de nachtelijke dancefloor. Klein en groot zullen genieten van dit onontkoombare evenement!

 

We zeiden het toch, nu wilt u erheen! Dan zien we u graag tussen 15 en 20 juli 2024 op het Millau Jazz Festival!

 

millaujazz.fr/

1 camping gevonden

campings Midi-Pyrénées

×